avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor - fuga minor de la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor - fuga minor de la domiciliu

Buna seara! Verisoara mea a fugit cu baiatul de 19 ani ...ce ma facc? au spus ai ei ca o omoara si scoate si copilu din ea si pe el il denunta sau "face 20 de ani de inchisoare da il stie mort" au amenintat-o sa-l chiureteze sau o bat rau ,ea voia sa faca chiuretaj si sa ramana cu el dar matusa nu voia de aceea a fugit . ea vrea sa continue cu el cu sau fara copil dar nu vor parintii...Ce pot face? ce i se intampla? ESTE UN BAIAT SINCER CARE O IUBESTE
Cel mai recent răspuns: oanacatalina22 , utilizator 20:00, 5 Mai 2014
Concret ce varsta are verisoara dv ?
15 ani si 7 luni :)
Biata fata.. nici nu stii de cine sa-i zici sa se fereasca mai intai. Poate va plangeti la DGASPC, poate reusesc s-o reintegreze in familie.
Eu o inteleg si pe ea ca a fost tinuta din "scurt" mereu dar parintii stiau de relatie, adica trebuia sa se asstepte la asa ceva oricand ...el chiar o iubeste , munceste, isi doreste copilul de asemenea si ea...dar pt binele familiei a zis sa chiureteze si tot nu vor sa o mai lase cu el...adica dupa ce ca a ales sa faca ca ei cand putea sa ii refuze nici cu el sa nu o mai lase...
Crezi ca pateste ceva el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora croitoru roxana croitoru roxana am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare: ce poate face un tata pentru a contribui la cresterea copilului si ca sot sa recupereze bunurile luate de sotie? ciprigale ciprigale Un cumplu sa casatorit,taicasau nu o fost deacord cu casatoria,si io luat la baiat fara voia lui si consimntamantu lui toate lucrurile din casa(familia ei io ... (vezi toată discuția)