avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis din 2010
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis din 2010

Buna ziuoa va rog un sfat colegul meu In 2010 sa urcat la volan fa ra sa aiba permis de conducere a fost oprit de politie si a fost trimis In judecata In 2010 acum doreste sa faca scoala de soferi ar dorii sa stie da ca sa reabilitat de suspendare are nevoie de cazier Intrebarea In momentul de fata cazierul lui e curat sau ar trebui sasi faca reabilitare In istanta ? Va multumesc

Va rog sa ma scuzati a fost condamnat la 1 an cu suspedare In 2010 Va multumesc

[edit: conexare mesaje]
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2016
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: 2l0w4this , utilizator 10:09, 14 Septembrie 2016
daca e un an, termenul de incercare de 2 ani= 3 ani, termen si de reabilitare. Ar trebui sa fie reabilitat de drept
Oricum, din interpretarea dispozitiilor OUg 195-2002, parerea mea e ca ar fi putut si dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de suspendare, fara a interveni reabilitarea.
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat
Va multumesc colegul meu a depus pt.cazier In cazul ca nu iese curat ce ar trebui sa faca ?va astept sfatul va multumesc
Il depuneti la dosar, daca va fi nevoie si vi se va cere , depuneti si hoatararea cu mntiune definitiva.
Si o ultima Intrebare In cazul ca numi iese cazierul curat ar trebuii sa cer reabilitarea In istanta ? va rog sa ma lamuriti Va multrumesc cu respect
da.

Alte discuții în legătură

Reabilitarea pedepsei aplicate munteanu razvan munteanu razvan buna ziua an 2010 am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru ca am condus un auto cu numere false si pe atunci mi sa facut dosar penal si mi sa anulat ... (vezi toată discuția)
Despre reabilitare costelion costelion Dupa o condamnare cu suspendare care a expirat in 10 iunie 2010, cu o perioada de proba de 2 ani, deci in 10 iunie 2012 a expirat si acesta. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)