avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire de impozit asupra caselor si terenurilor a ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire de impozit asupra caselor si terenurilor a sotiilor persoanelor persecutate politic

Buna ziua,
Doresc sa aflu daca sotia ( vaduva ) sotului persecutat politic, in sensul ca in perioada 1950 - 1953 a fost condamnat politic sa satisfaca stagiul militar in detasamentele de munca din cadrul Directiei Generale a Serviciului Muncii in perioada 1950 - 1961 , se incadreaza in prevederile legii privind scutirea de impozit asupra casei, terenurilor si masinii.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Scutire de impozit asupra caselor si terenurilor a sotiilor persoanelor persecutate politic a_l_e_x a_l_e_x Buna ziua, Doresc sa aflu daca sotia ( vaduva ) sotului persecutat politic, in sensul ca in perioada 1950 - 1953 a fost condamnat politic sa satisfaca stagiul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta t t Hristos a inviat.Ma adresez in numele tatalui meu care la sfarsitul lunii aprilie a iesit la pensie pentru limita de varsta.In anii 1973-1974 a lucrat in ... (vezi toată discuția)
Cass in cazul pensionarilor beneficiari ai legii nr. 189/2000 DanaAndrei DanaAndrei Pentru pensionarii care beneficiaza de prevederile legii 189/2000 exista vreo scutire/reducere la plata contributiei de sanatate de 5,5% ? (vezi toată discuția)