Am divortat la notar foarte elegant, la propunerea fostei sotii (care credeam ca e depresiva, refuza comunicarea cu mine saptamani in sir, mergea la 200 km la psiholog (credeam eu :) ) si voia o "separare" sa-si clarifice gandurile, am stabilit de comun acord cu ea domiciliul (la parintii ei), programul de vizita al copilului in varsta de 3 ani si pensia alimentara. Eu il iau in ziua de vineri de la camin pentru weekend si il duc luni la camin. Apoi...la o luna de la divort a vrut sa se mute in alt oras ( la 30 kg distanta) si m-a rugat sa fac la notar un act din care sa reiese ca sunt de acord cu schimbarea domiciliului copilului pentru a-l putea inscrie la camin, mi-a promis ca mi-l aduce ea in oras pe copil si il ia lunea. Cand s-a vazut cu sacii in caruta, nu mai vrea sa comunice cu mine, nu vrea sa imi spuna unde locuieste, ce adresa are, daca are ce manca, eu nu stiu daca copilul are cel putin strictul necesar. Ca parinte ma intereseaza si ma ingrijoreaza,
Vinerea trecuta mi-a adus intr-adevar copilul la parintii ei-in orasul nostru si in ziua de luni a venit sa-l ia. Macar am aflat ca "depresia" detine o masina argintie.
Mai pot face ceva? Mai pot sa anulez acordul meu dat la notar in privinta schimbarii domiciliului? Unde sta copilul meu de luni pana vineri? In ce conditii? Care este caminul la care merge - daca merge?
Fratilor, mi-am dat copilul nimanui, asa-i? Mai pot repara ceva sau mi-am instrainat copilul cu mana mea?
Depinde cum ați dat acordul.
Pot fi mai multe variante posibile.
E posibil sa va fi păcălit sau sa se fi păcălit ea.
Probabil ca a vorbit și cu avocat înainte...ca pare gândită treaba...
Banuiesc ca la notar ati stabilit si un program de vizita, pe care fosta sotie este obligata sa-l respecte in continuare, chiar daca si-a schimbat domiciliul. Daca nu ati stabilit un program de vizita, puteti solicita acest lucru instantei, respectiv, judecatoriei de la domiciliul mamei copilului.