avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Genuri de muzica
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Genuri de muzica

Buna ziua! Exista vreo lege care sa faca referire la tipurile de muzica care se pot pune in mijloacele de transport? Daca da, ce genuri de muzica pot fi puse in mijloacele de transport in comun? In categoria transporturilor in comun intra si masinile de transport persoane(masina cu 20-30 de locuri) puse la dispozitia angajatilor de firmele mari?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:27, 15 Septembrie 2016
Nu exista limitari de genuri muzicale, trebuie insa sa aveti licenta sau drepturi de autor pentru muzica.

Totusi, muzica nu trebuie sa bage pasagerii-n sperieti, asta se intelege de la sine.
Se pot pune si "manele"?
Daca clientii nu obiecteaza, puneti ce vreti. Exista niste institutii unde trebuie sa platiti licentele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere bagaje la tarom aez aez Buna ziua! Am nevoie de ajutor specializat si apreciez intentiile dvs. Tarom mi-a pierdut un bagaj din cele 4 predate la \"check in\" si mi l-au adus ... (vezi toată discuția)
Codul rutier - purtarea centurii de siguranta Georgian2all Georgian2all Buna dimineata. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: O tanara in varsta de 24 de ani a decedat in urma unui accident rutier, fiind pasagera ... (vezi toată discuția)
Nu-mi plac manelele, cum pot evita sa le ascult cand sunt intr-un mijloc de transport in comun? euroloser euroloser Buna ziua Am o problema cu manelele. Nu stiu daca scoala prea multa e problema ori autocenzura, cert este ca nu agreez genul. Fac zilnic naveta cu autobuzul ... (vezi toată discuția)