avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... blocare posturi invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

blocare posturi invatamant

buna ziua

ma confrunt cu urmatoarea problema:am participat la concursul de titularizare de anul acesta si am obtinut nota 7,5 si totusi nu am reusit sa ocup niciun post deoarece in timpul sedintei publice s-a anuntat ca anul acesta scolar nu se mai acorda degrevari pentru directori si inspectori scolari si astfel au fost blocate posturile respective. Va rog sa-mi explicati urmatoarele: cine, cand, cum hotaraste blocarea/deblocarea posturilor? Este normal ca,in timpul sedintelor sa se hotarasca asta? As putea cere pe cale legala deblocarea?

P.S.: cunosc caz concret de titular detasat pe postul unui inspector, iar postul titularului, care trebuia eliberat in urma detasarii, a fost blocat.

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)