avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Suplinitor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Suplinitor

Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a informat CA PUTEM OCUPA UN POST pana la sfarsitul anului scolar DACA SE ivesc posturi SI o anunta intai pe prietena si apoi pe mine pentru ca avem note peste 5 pe data de 6 ianuarie s-a ivit post dar nu am fost chemata nici eu si nici prietena s-a organizat din nou concurs AZI PE 10 01.2014 nu era normal sa o cheme pe prietena sau daca ea renunta sa ocup eu postul deoarece sustinusem deja concursul .Am sunat la doamna directoare si mi-a trasmis ca asa a dorit ispectoratul cu toate ca ar fi anuntat ca ar avea personal pe noi cele care am sustint examen dar ispectoratul ar fi refuzat si le-a trimis candidate si ca daca dorim putem sustine din nou concursul ce ne sfatuiti sa facem?
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
flori_minicards, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:05, 10 Ianuarie 2014
Ati sustinut concursul pentru titularizare, dar nu aveti niciuna post? Daca nu ati luat post la suplinire in acea gradinita, atunci va puteti prezenta la vara la un alt concurs.
Ocuparea unui post didactic in timpul anului are metodologie distincta de metodologia pentru titularizare.
Mergeti la ISJ si vedeti ce concurs s-a organizat, daca a fost la fel ca anul trecut, cu suplinitorii de pe post, cum s-a eliberat postul (pensionare, maternitate, detasare etc), care ste valabilitatea postului samd.
Rezervat concediu creştere copil
22.01.2014- 31.08.2014
concurs s-a organizat la fel ca anul trecut, cu suplinitorii de pe post

Eu nu am dat titularizarea ca nu se da in octombrie am mers la un concurs de suplinitor educator dupa concurs directoarea gradinitei ne-a comunicat ca ne opreste dosaru la cele care au note peste 5 si daca pana la sfarsitu anului scolar sunt posturi disponibile vom ocupa in ordinea notelor posturile.in 6 ianuarie poturi au fost disponibile dar a zis ca trebuie sa tina din nou concurs
Se rezolva cu prioritate candidatii la concursul national de titularizare, personalul didactic din sistem si apoi ceilalti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Profesor de nota 10, suplinitor, versus invatator titular Ileana-Constanta Ileana-Constanta Sunt profesoara de 10 ani, absolventa de drept, Universitatea din Bucuresti. Am predat drept si legislatie la liceu si cultura civica. Din cauza ca in judetul ... (vezi toată discuția)
Titularizare invatamant realvasy realvasy Buna ziua! Sotia mea este cadru didactic suplinitor. In 2013 a sustinut examenul de titularizare unde a obtinut nota 9.18. Nu s-a putut titulariza ... (vezi toată discuția)