avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare invatamant

Buna ziua!

Sotia mea este cadru didactic suplinitor.
In 2013 a sustinut examenul de titularizare unde a obtinut nota 9.18.
Nu s-a putut titulariza deoarece nu erau posturi disponibile.
In 2014 a intrat in concediu crestere copil, concediu din care a iesit ieri, 15.09.2015, deoarece s-a intors la lucru pe un post nou eliberat prin detasare.

Intrebarea mea este daca se poate titulariza pe acest post cu nota din 2013, fara sa mai sustina alt examen, si daca da, se poate acum sau trebuie sa lucreze un an pe postul respectiv?

Precizez ca are si definitivat si masterat.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: realvasy , utilizator 17:32, 15 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplinitor flori_minicards flori_minicards Buna ziua in luna octombrie am sustinut un concurs pentru educator nu am luat concursul dar am obtinut nota 6,25 iar o prietena 7,35 Doamna Directoare ne-a ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)