avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plasament familial
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plasament familial

Buna ziua,
as dori sa stiu si eu raspunsul la urmatoarea problema: daca un tanar de 20 de ani este student si beneficiaza de o masura de protectie speciala (plasament la o persoana ) in temeiul careiai primrste de 600 lei de la stat, are si dreptul de a realiza si venituri salariale ???? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sfat pentru tineri proveniti din centrele de plasament firemanmihai firemanmihai Stimati utilizatori al acestui site de specialite juridica. Numele meu este Mihai N si sunt aici cu dv in dorinta de ajuta niste tineri proneviti din Centrele ... (vezi toată discuția)
Ajutor familie tanara nou intemeiata lza78 lza78 Buna ziua. As dori sa stiu in ce categorii de ajutoare m-as incadra. Suntem o familie tanara iar de curand a venit pe lume si minunata noastra fetita. (Are o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florin_567 florin_567 in anul 2011 mai este valabila ordonanta conform careia s-a luat 15% din indemnizatia de crestere pentru copii pina la doi ani, acordata de stat ? (vezi toată discuția)