avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu

Buna ziua , va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatii legate de urmatoarea problema. In urma unei succesiuni cu sora mrea prin intermediul judecatoriei , instanta a decis ca eu sa platesc taxa de timbru + alte taxe in valoare de 2766 de lei. Decizia fiind definitiva. Datoria a fost trecuta in contul impozitelor mele la primarie ( presupun ca asa se procedeaza ... Fiind o suma mare pentru mine ( sunt orfan de ambii parinti , sunt si stundent si lucrez doar part time ) , impreuna cu cei de la primarie am ajuns la un consens in care eu am facut un anganjament de plata lunar ( de 50 de lei ) aratandu-mi intentia de a plati dar din pacate nu imi permit foarte mult lunar... Acestia au fost de acord si cu suma... Toate bune ca dupa 6 luni conducerea unde lucrez au primit o adresa de oprire a salariului (1/3 din suma ) pana la achitarea sumei .... Voiam sa stiu daca acestia au procedat corect sau e un '' abuz '' . Nu mi se pare normal sa procedeze astfel , presupun ca daca suma era prea mica puteau sa ma contacteze si sa imi propuna sa modificam angajamentul de plata . Imi cer scuze in caz ca am postat gresit intrebarea si va multumesc enorm de ajutor !

Alte discuții în legătură

Scutirea platii taxei judiciare de timbru si timbru judiciar tibicatalin tibicatalin Buna seara , as vrea si eu sa stiu care sunt sansele si daca pot obtine scutirea platii taxei mai sus mentionate. Povestea e urmatoarea , eu si sora mea am ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata dany3377 dany3377 Buna ziua! Am o executare silita pentru care am incheiat un angajament de plata cu creditorul, prin intermediul executorului, sa platesc o anumita suma ... (vezi toată discuția)
Intrebare zarnescudaniel zarnescudaniel Buna Am o intrebare in legatura cu efectele unui angajament de plata. Matusa mea a fost condamnata pentru infractiunea de loviri sau alte violente si a ... (vezi toată discuția)