Buna ziua.Din cauza unor probleme cat de curand o sa trec prin un divort foarte urat
Sotia mea vrea sa scape de mine din casa si ma provoaca in toate felurile posibile sa o lovesc sau sa ii vorbesc urat ca sa ma inregistreze,am o luna jumatate de cand stau ca pe ace.
Bineinteles nu stiu cine a invat-o sa cheme politia care a venit de vreo 2 ori pe acs,au vazut prima data cand reclama ca este abuzata ca nu este adevarat nu au luat nici o masura impotriva mea,dar ea tot a facut plangere la sectoris.(Mi-a zis ca pregateste dosarul),a doua oara i-a chemat dupa ce eu am gasit bani ascunsi de mine care nu stiam de ei,eu nevrand sa ii dau inapoi pt ca avem rate si facturi de platit iar ea nu vrea sa participe cu nimik,iar la copil nu vrea sa ii cumpere mancare cu pretextul ca nu are bani,a venit a doua oara politia mau acuzat de furt,i-am dat portofelul inapoi,iar eu am platit ca fraerul ratele tot singur.
Eu am un salariu de 2000 lei net,ea de 500 plus ca munceste la negru si mai castiga vreo 400.
Noi am cumparat o casa prin credit ipotecar in care ea a venit cu fosta locuinta ca avans(luata inainte casatoriei,dar tot impreuna,doar ca fost trecuta doar ea,pt ca eu nu am avut la fel de multi bani),in Contract scrie 41% ea avans,59%imprumut de la banca,dar eu sunt principalul pe credit.
Eu nu mai pot sa stau in asemenea conditii impuse de ea,in care doar eu platesc,dar sunt facut cu ou si otet la toata lume ca sunt alcoolic,abuziv,prost etc.
Vreau sa plec sa ma mut,ce trebuie sa fac,anunt undeva.Pot castiga si eu custodie comuna sa pot sa imi vad copilul,iar cu banca ce se intampla pt ca eu mai platesc de luna viitoare ratele.Ma gandesc sa imi dau demisia de la munca sa munce la negru,pt ca ea si-a facut planurile ca eu platesc in continuare ratele si ii mai dau pensie alim de 500 lei si plec si din casa
Va multumesc si astept ceva sugestii sunt foarte stresat de situatie si nu stiu in care parte sa o iau
Cel mai recent răspuns:
dragomirmihai87 , utilizator
20:12, 17 Septembrie 2016