mi se poate opri din salariu pe motiv ca nu am indeplinit norma de munca? oricum norma era gandita astfel incat sa stau sa lucrez peste program, ceea ce nu am facut.
nu stiu ce inseamna in acord si in regie. In cim scrie ca mi se poate opri din salariu in cazul neindeplinirii integrale a normei dar nu este specificata nici o norma.
mai exact sunt arhitect la o firma de proiectare .au castigat o licitatie inaintand un termen fara sa tina seama cati arhitecti suntem. pe aia care vor proiectul i-au mintit ca suntem mai multi.In realitate eu singur lucrez la acel proiect si ei au gandit ca or sa ma faca sa lucrez peste program cum au mai facut si altadata fara sa ma plateasca.Deci mai exact intrebarea este daca nu termin proiectul in termenul specificat de ei in contract mi se poate opri din salariu? Eu nu am fost consultat in privinta termenului si din cate stiu eu nici un arhitect de la aceasta firma.In plus de la celelalte specialitati sunt mai multi care lucreaza la proiect in conditiile in care la arhitectura e cel mai mult de lucru.
Trebuie sa scrie in CIM-ul tau ce norma de munca ai si sub ce forma esti salarizat :in regie sau acord. Ai contract individual de munca inreg la ITM, nu? Uita-te pe contract si spune-ne un pic ce scrie la ce ti-am spus eu mai sus..