avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oprire din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oprire din salariu

mi se poate opri din salariu pe motiv ca nu am indeplinit norma de munca? oricum norma era gandita astfel incat sa stau sa lucrez peste program, ceea ce nu am facut.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 13:20, 17 Noiembrie 2005
Daca in contractul individual de munca nu scrie nimic care sa te lamureasca asupra obligatiilor legate de normarea muncii tale , nu ai nici fisa postului semnata, atunci obligatoriu sunt prinse in Contractul Colectiv de Munca la nivel de unitate sau in Regulamentul de Ordine Interioara.Cere-le si uita-te ce scrie acolo deoarece este dreptul tau sa iti cunosti drepturile si obligatiile in cazul derularii unui raport de munca cu un angajator.Daca nu au contract colectiv de munca la nivel de unitate atunci se aplica prevederile celui de ramura sau cel la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate albu marinica albu marinica Buna ziua ! as dori sa stiu ce ar trebui sa contina un contract de munca incheiat cu o firma din braila dar eu muncesc in italia . Am fost angajat pentru munca ... (vezi toată discuția)
Un angajat poate lucra pe 2 proiecte diferite unde grila de salarizare difera? anais2008 anais2008 buna ziua, As dori sa va adresesz o intrebare. Sunt agent servicii client la o firma. In cadrul acestei firme exista mai multe proiecte de activitate, pe ... (vezi toată discuția)
Salariu in acord individual andreadia andreadia In masura in care o societate doreste sa implementeze salarizarea in acord individual, ce trebuie sa faca exact? Se modifica CCM al societatii in acest ... (vezi toată discuția)