avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical lauzie - suma veniturilor brute
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical lauzie - suma veniturilor brute

Buna ziua,
Privind plata concediului medical de lauzie de 126 zile as dori sa-mi precizati daca procentul de 85% se calculeaza din suma veniturilor total brut realizate? Mai precis in cazul meu pe langa veniturile salariilare obtinute din institutia in care lucrez as putea adauga alte venituri realizate in cele 6 luni anterior nasterii bebelusului dar intr-o alta institutie, care au fost si ele la randul lor impozitate si pentru care s-a platit CAS, etc….?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal marusia80m marusia80m Buna ziua, as vrea sa stiu daca procentul de 85 % de la concediu prenatal si cel pentru cresterea copilului se calculeaza din venitul net sau 85 % din venitul ... (vezi toată discuția)
venituri in calculul indemnizatiei de crestere a copilului andreea36 andreea36 Buna-ziua! Ma intereseaza daca la media veniturilor pe ultimele 12 luni din care se iau 85% pentru calcularea indemnizatiei de crestere a copilului se iau in ... (vezi toată discuția)
Prenantal postnatal indemnizatie iandrei18 iandrei18 1.Buna am urmatoarea problema.Cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului in conditiile in care eu lucrez un weekend da unul nu 7 ore pe zii ... (vezi toată discuția)