avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte cununie civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte cununie civila

Buna ziua
Scurt si la obiect.
Sunt in strainanate cu munca. Si nu imi pot lua prea mult timp liber pentru a veni in tara si a face actele pentru cununia civila.
Stie cineva daca poate ca viitoarea sotie sa faca actele fara prezenta mea, eu doar venind la starea civila.
Sau unde ma pot uita, documenta referitor la aceasta situatie?
Pe sitele lor zic ca trebuiesc amandoi.
Intreab ca poate s-a lovit cineva de aceasta problema.
Va multumesc.:)
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2016
Petre1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela , Mediator 23:19, 12 Septembrie 2016
Buna seara!
Docmentele necesare incheierii casatoriei se depun la sediul primariei de care apartienti, cu 10-14 zile inainte de incheierea actului de casatorie. Printre documentele in discutie, exista si declaratia de casatorie, care trebuie completata si semnata personal de fiecare dintre soti, la care se adauga documentele medicale ce se elibereaza in urma unor analize. Asadar, este recomandat si chiar obligatoriu sa fiti cat mai prezent la evenimentele ce preced cununia dumneavoastra civila.
Casa de piatra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean britanic si dreptul de sedere ContSters74714 ContSters74714 buna ziua.imi pare rau daca deschid din nou un subiect discutat,dar nu am gasit nimic ce ar putea sa ma lamureasca.logodnicul meu este cetatean britanic si ... (vezi toată discuția)
Concediu casatorie lup4ever lup4ever Buna ziua, Urmeaza sa fac cununia civila iar firma mi-a dat cele 5 zile libere conform legi.Intrebarea este daca eu anul acesta fac decat cununia civila ... (vezi toată discuția)