avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate pentru persoana recent eliberata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate pentru persoana recent eliberata

Buna ziua tuturor,sunt eliberat conditionat de 1 luna de zile,si sunt nelamurit in privinta asigurarii de sanatate,astazi am sunat la cas,unde am cerut informatii cu privire la obtinerea cardului de sanatate,unde doamna respectiva a cerut cnp-ul pentru a afla daca sunt asigurat,am aflat ca ultima data am fost asigurat in 2015,de firma la care lucram atunci si mia mai spus ca trebuie sa merg la finante sa platesc ultimele 6luni + luna respectiva,eu asa stiam ca am avut asigurare de sanatate asigurat,pe timpul detentiei,atunci dece mai trebuie sa platesc si ultimele 6 luni?poate ma lamureste cineva mai bine Multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala in perioada studiilor - emitere card de sanatate cosminnn cosminnn Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste emiterea cardului european de sanatate. Am fost pentru a-mi depune actele necesare emiterii cardului...doamna ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala alina_vi alina_vi aveti posibilitatea sa ma ajutati cu un tipizat de adev medicala? am inteles ca de anul trecut exista un anume tipizat . Intrebarea mea este: se cere concedil ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate pentru student care studiaza in marea britanie mrnvladu mrnvladu Fiul meu este din toamna aceasta student in Marea Britanie. Casa de Asigurari de sanatate a refuzat sa ii elibereze cardul european de sanatate motivand ca ... (vezi toată discuția)