avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa daca am restanțe la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa daca am restanțe la banca

Buna ziua . Mă numesc Ionut. Sunt șofer de camion care lucrează pentru o firma din România dar în Franța(trăgători la o firma mare.) În trecut am luat un credit si din cauza unor probleme grave de sănătate în familie nu am putut să îl mai achit. Problemele s-au rezolvat acum . Si as dori sa contractez un program gen prima casa să îmi achiziționez o casa . Precizez ca dosarul meu se afla firma incaso de la brd , dacă nu mă insel. În Brăila un dezvoltator a construit un bloc si ajuta si oameni cu credite restante sa ia apartamente la ei. Din punctul. Meu de vedere sunt prea scumpe pleacă de la 54.000 până la 72000 euro . Daca ma puteți ajuta cu o variantă prin care as putea lua un credit prima casa si sa se acumuleze cu cel vechi sau orice idee e bine venita. Sper ca am scris toate detaliile. Mulțumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: Noid201x , utilizator 18:39, 14 Septembrie 2016
Cel mai bine este să întrebați la bancă deoarece faptul că nu ați achitat un credit este un fapt care vă minimalizează șansele la creditul pentru prima casă.
Poate găsesc pe cineva care se ocupă de astfel de cazuri pt ca cei de la dezvoltator din Brăila aveau un avocat
Daca intentionati achizitia de bun imobil prin programul prima casa -dar aveti restante la banca,fondul de garantare nu va da acordul pentru admitere dosar
Ok multumesc
Dar as avea posibilitatea să fiu coplatitor pentru sotia mea ?

Alte discuții în legătură

Coplatitor - prima casa - detalii ciprian_br ciprian_br buna ziua un prieten m-a rugat zilele acestea daca ma pot pune coplatitor pentru el in programul prima casa prietenul nu are pe cartea de munca suma ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la credit de nevoi personale iliana105 iliana105 Buna seara,am si eu o intrebare la toti cei care stiu sa imi raspunda:fratele meu vrea sa faca un credit de nevoi personale cu valoare ipotecara la BCR ,insa ... (vezi toată discuția)