avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coplatitor - prima casa - detalii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coplatitor - prima casa - detalii

buna ziua

un prieten m-a rugat zilele acestea daca ma pot pune coplatitor pentru el in programul prima casa

prietenul nu are pe cartea de munca suma necesara pentru creditul pe care nu si-a propus ( undeva la 25000euro )

mentionez ca am un salariu undeva la 3500 brut...ceea ce l`ar putea ajuta

intrebarea mea.. care sunt riscurile coplatitorului?

din cate am inteles pe forum inteleg coplatitor este persoana care se obliga sa achite sumele restante in caz ca titularul de credit nu achita ratele

ce se intampla in cazul in care nici eu.. coplatitor.. nu doresc sa achit sumele restante?

o alta intrebare.. daca eu sunt .. coplatitor in programul prima casa....eu personal in 3-4-5 luni, sa presupunem ca programul prima casa va mai ..continua, voi putea accesa un asemenea credit (prima casa) ?

Cel mai recent răspuns: ciprian_br , utilizator 15:45, 17 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)
Credit ramas dupa o persoana decedata vladgeorgescu vladgeorgescu Buna ziua ! Am o problema: Sotia mea si cu mine am facut un credit la o banca la care ea a fost titular si eu coplatitor. In urma cu o luna sotia a decedat, ... (vezi toată discuția)