avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa -vanzarea bunurilor firmei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa -vanzarea bunurilor firmei

BUNA ZIUA. Firma cumnatei mele a intrat in insolventa fara ca ea sa stie.Era plecata in strainatate la munca in momentul cand un individ a cerut insolventa.Corespondenta s-a trimis acasa la mama ei unde era sediul firmei.Aceasta in varsta fiind nu a stiut ce sa faca cu documentele.Pe scurt firma nu avea decat un autoturism ca avere .Acesta mi-a fost incredintat mie in grije inainte de plecarea din tara.Lichidatorul firmei a venit si a ridicat masina din fata blocului meu fara sa ma anunte cu toate ca avea nr de tel al meu.Mentionez ca aveam anumite bunuri personale si acte in masina.Lichidatorul a duso intrun depozit al unei cunostinte a sa si dupa 1 an a vanduto cu un pret de 5 ori mai mic decat pretul pietei.Avea acesta dreptul sa ia masina fara hotarare judecatoreasca din fata blocului?.Cum mai pot recupera bunurile? MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Insolventa -vanzarea bunurilor firmei danutsim danutsim BUNA ZIUA. Firma cumnatei mele a intrat in insolventa fara ca ea sa stie.Era plecata in strainatate la munca in momentul cand un individ a cerut ... (vezi toată discuția)
Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)