avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto fara acte vanzare - cumparare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto fara acte vanzare - cumparare

stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se cheama.masina a ramas la impozit pe numele meu si as dori so scot.exista vreo cale?a auzit cineva de :Declaratie pe proprie raspundere" la notar, de catre titular, precum ca e instrainat vehiculul si nu mai ai nici un act, se mentioneaza tipul, marca, nr. de inmatriculare si data aproximativa instranarii, apoi se merge la taxe si impozite cu aceasta
Cel mai recent răspuns: 07872 , utilizator 08:55, 25 Mai 2020
Nu aveti niciun act care sa faca dovada instrainarii : chitanta de mana in care sa se mentioneze pe ce incasati banii , un proces verbal de predare primire... ceva ?

Puteti incheia declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt bunul mobil urmare instrainarii
In baza declaratiei notariale si pe baza cererii de scoatere de pe rol,autoritatea fiscala poate dispune radierea auto de pe rolul dvs fiscal -ulterior achitarii debitelor existente
numai detin niciun act nu am facut nicio chitanta .am dat-o pe incredere nu o mai detin respectivul nu il mai gasesc si nici nu ma cauta sa facem actele as dori sa o scot de la impozit.sigur merge asa cu declaratie notariala?eu am itrebat la un notar si a spus ca nu face el asa ceva sa caut altul daca mi face.ar fi bine daca ar merge asa.
Pai cum ati putut sa instrainati un bun, pe incredere? Ati luat banii si...nu v-a mai interesat nimic?
Din pacate, trebuie sa dati de urma cumparatorului si sa va rezolvati problema in justitie.
Nu cred ca o declaratie pe proprie raspundere data in fata notarului va ajuta.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Suntem sute, poate mii cei care am dat masina pe incredere.

Alte discuții în legătură

Pierdut cv auto neradiat geosan2006 geosan2006 Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Valigeta Valigeta Am fost proprietara unui autoturism din 2010 pana in 2014. L-am vandut cu act de vanzare-cumparare. Taxa de prima inmatriculare am recuperat-o. Cel care a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscal alexz0ne alexz0ne Buna ziua, Acum 8 luni de zile am vandut un autoturism catre o alta persoana .Acel autoturism a apartinut altei persoane si eu am efectuat doar revanzarea. ... (vezi toată discuția)