avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pierdut CV auto neradiat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pierdut CV auto neradiat

Buna ziua, ma numesc Sandu Gheorghe,sunt din Sivita jud.Galati si va aduc la cunostinta ca in anul 2011 am vandut un autoturism Dacia break 1310 ,cu contract de vanzare-cumparare ,am predat toate actele masinii noului proprietar fara a radia masina de pe numele meu la finante.Intre timp noul proprietar nu a inmatriculat masina pe numele sau,cum era normal.Eu am pioerdut CV,si nu am nici o cop[ie a actel;or masinii. De atunci eu am platit impozitul masinii in mod regulat,as vrea sa o radiez de la adm. fiscala si nu stiu cum.
Va rog cu deosebit respect sa-mi dati un sfat cum sa radiez masina de pe numele meu.Nu a avut nici o amenda de circulatie sau alt gen de amenda,cred ca noul proprietar e plecat din tara si masina este cotet de gaini pe undeva.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
geosan2006, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:52, 21 Iunie 2015
Pentru radiere auto,aveti varianta sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil urmare instrainarii acestuia
In baza declaratiei notariale solicitati autoritatii fiscale radierea bunului mobil
Autoritatea fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto dupa achitarea debitelor in urmarire
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina unei persoane fizice fara a face un act de vanzare-cumparare ddd_77 ddd_77 Buna ziua! In urma cu 15-20 ani, socrii mei au vandut o Dacia 1310 unei persoane fizice, fara a face un act de vanzare-cumparare. De la momentul vanzarii si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta. noul proprietar decedat si totusi eu platesc taxele la primarie Miclauscatalin Miclauscatalin Buna ziua. Am o problema. Tatal meu (defunct) a vandut masina dacia 1310 in anul 2006 daca nu ma insel unei persoane care e decedata si ea acum. Problema e ca ... (vezi toată discuția)