avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Legislatie actuala ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Legislatie actuala ong

buna ziua!
va rog frumos sa-mi spuneti care ar fi legislatia legata de ONG.....m-ar interesa activitatile permise care ar putea fi desfasurate, conflicte de interese.....
si......este vreo diferenta intre ong-uri si asociatii, fundatii? sau este doar o sintagma....
am citit ordonanta 26/2000 actualizata dar nu am gasit nimic legat de ONG

va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: idontcare , utilizator 10:52, 15 Septembrie 2016
Aceea este legislatia, acea ordonanta 26 din 2000 actualizata. Altceva nimic.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong sau non profit Sorina222 Sorina222 Buna ziua, Dorim sa infintam o asociatie pentru dezvoltare copiilor Ce cresc in Germania. Pentru Ai ajuta sa cunoasca obiceiurile si traditiile romanesti. ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie - construire casute pentru copii abandonati Ghica Mihaela Ghica Mihaela În urma decesului bunicului, am moştenit o casă şi un teren, de aprox. 1000 m², în Comuna Corbii Mari – jud. Dâmboviţa – foarte aproape ... (vezi toată discuția)
Diferenta concreta intre asociatie si fundatie highlife highlife Buna ziua. As dori sa stiu care este diferenta concreta dintre o Fundatie si o Asociatie. Tot ce stim este ca infiintarea unei Fundatii costa mult mai mult ... (vezi toată discuția)