avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii / avize necesare functionarii firma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii / avize necesare functionarii firma productie sucuri naturale

Buna seara,
Doresc sa infiintez o firma de produs bauturi naturale din fructe, de ce avize/autorizatii am nevoie?
(ex.: iau o lamaie din supermarket, o storc, o ambalez si o livrez la client).
Multumesc!
Marius

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru producere si comercializare sucuri naturale intr-un centru de sport corina_ilie corina_ilie Buna ziua, Ma intereseaza ce coduri CAEN ar trebui sa adaug la infiintarea unei firme cu domeniu de activitate conform cod CAEN 9311 ( centru sportiv) unde ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru anumite activitati roxanam79 roxanam79 buna seara am si eu o intrebare mi-am deschis o intreprindere indiv. ce cod caen imi trebuie pt a organiza nunti cu meniul meu complet ca si restaurant la ... (vezi toată discuția)