avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in concediu, lucrez in Italia, fac interventie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in concediu, lucrez in Italia, fac interventie chirurgicala in Romania

Lucrez cu acte in Italia si acum sunt in concediu in tara.Am hotarit da ma operez de tiroida in tara , fiind programat in zilele urmatoare pentru interventie.Ce acte medicale trebuie sa cer si cu ce parafe si semnaturi daca trebuie traduse ,modalitatea de trimitere (posta ,email,etc) termenul pina cind , Cui se trimite ,patronului sau la INPS (casa de sanatate din italia).Voi avea dreptul la zile platite pentru perioada de spitalizare sI perioada de covalescenta de statul Italian?

Alte discuții în legătură

Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)
Vechimea ca sofer in italia e recunoscuta in romania pentru o eventuala angajare? Camomilla Camomilla Fiul meu vrea sa se angajeze sofer in Romania dar i se cere sa fi lucrat macar un an ca sofer pe cartea de munca.El a lucrat ca sofer 2 ani dar in Italia,nu a ... (vezi toată discuția)
Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)