avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pt o asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pt o asociatie nonprofit

Buna ziua.As dori sa accesez fonduri nerambursabile pt o asociatie non profit.Ne ocupam cu terapie copiilor cu dizabilitati(autism,sindrom down,etc).Am primit de la Consiliul Local un spatiu de 350mp care ar trebui renovat si utilat.Cum trebuie sa procedez?multumesc

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara mihaelaman mihaelaman Buna ziua .Am o asociatie de parinti care se ocupa ci terapia copiilor cu autism .sindrom down etc.De unde pot descarca un model de regulament de ordine ... (vezi toată discuția)
Asociatie sau firma? iulica2011 iulica2011 Exista vreun tip de asociatie in care profitul realizat poate fi distribuit membrilor,sau pentru asta este necesar sa infiintezi o firma? Va multumesc!!! (vezi toată discuția)
Statut asociatie nonprofit stefan120914 stefan120914 Buna seara Sunt parintele unui copil cu autism si vreau sa infiintez o asociate ăentru a strange fondurile necesare terapiei si tratamentului. Am citi ca ... (vezi toată discuția)