daca parintii mei si-au luat mana de pe mine,s eu sunt inca minora si traiesc pe strazi nu pot pleca intr-o alta tara????????????????????????????daca pe parintii nu-i mai intereseaza ,eu nu mai stau la ei ci stau pe strazi nu as putea pleca in afara???????????????????????????
am nevoie urgent de raspuns!va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!
Unele decizii pot fi rezultatul unei stari de moment , asa incat e bine sa cantariti bine orice ati dori sa faceti.In vederea parasirii tarii , e necesar acordul ambilor parinti .
N-ati avea la cine apela , pentru moment , incat sa nu mai stati pe strazi ? Vreo cunostinta, vreo ruda apropiata ?Se gasesc persoane care sa va ajute .
(iar daca atmosfera e mai destinsa , si problemele par sa se fi atenuat )
[ link extern ] .
[ link extern ] .
Exista aici si psihologi (serviciile sunt gratuite) , iar aceste persoane nu judeca, nu culpabilizeaza .Adolescenta e varsta incertitudinilor , e o perioada dificila din viata .
Imi aduc si eu aminte cum era sa ti se impuna ceva , si parca ai fi facut exact contrariul .;)
Poate ca plecarea din tara nu e cea mai avantajoasa dintre variante .Va ofera certitudine , stabilitate ?
Iar daca se constata ca parintii nu -si indeplinesc atributiile cum e firesc (asa pare , din relatare ) poate fi instituita
tutela .
Viata iti ofera si incercari dure, insa si solutii .E important ca dumneavoastra sa gasiti resurse , in interior , pentru a le identifica :)
Succes.;)