avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal pentru alaptare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal pentru alaptare

Momentan ma aflu in concediu postnatal, cele 126 de zile de concediu maternal urmand sa expire pe 4 octombrie. Sotul meu va intra in concediu de cresterea copilului iar eu ar trebui sa revin la serviciu. Acest lucru nu este posibil deoarece alaptez exclusiv si trebuie sa fiu tot timpul in preajma celui mic din acest motiv. As putea solicita concediu de risc maternal pentru alaptare? Ce alte optiuni as putea avea pt a putea sta acasa cu cel mic pana ii diversific alimentatia (aprox inca 4 luni)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 20 Septembrie 2016
intrati in CIC pentru 4 luni.
Despre Concediul de risc maternal – când se poate solicita, pentru cât timp se acordă şi care este indemnizaţia aferentă puteti citi aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului acor acor conform noii legislatii in vigoare tatal poate intra in concediul de crestere a copilului beneficiind de 85% din veniturile nete? trebuie sa nasc curand si eu ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc pentru alaptare andyc25 andyc25 Buna ziua, Am auzit de curand faptul ca o salariata poate obtine concediul de risc pentru alaptare dupa efectuarea concediului pre si postnatal care ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal flor78 flor78 Daca am fodt in concediu de cresterea si ingrijirea copilului din septembrie 2007 pana pe 24 aprilie 2008, iar din 25.04 am inceput serviciu pot sa mi iau ... (vezi toată discuția)