avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Deschidere Drink to GO
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Deschidere Drink to GO

Buna ziua,

Sper ca am scris corect in titlul acestei postari, am vazut ca pe litoral un fenomen care este tot mai raspndit de la an la an, aceste "tarabe cu shot-uri". Adica mai pe scurt mergi la un chisoc/toneta de unde iti poti comanda un pahar (shot) de alcool.

As vrea sa deschid si eu ceva asemanator in orasul din care sunt, insa nu stiu exact de ce aprobari as avea nevoie, din cate am vazut la mare, aceste magazine de bauturi ambulante nu au grup sanitar propriu, as vrea sa stiu daca as putea deschide un asfel de magazin si daca as putea infiinta firma ca SRL-D.

In speranta ca imi puteti spune mai multe detalii (ce acte necesare si ce dermerusri trebuie sa fac) va multumesc de pe acum anticipat !
Ultima modificare: Joi, 15 Septembrie 2016
isciucradu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 10:18, 26 Septembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

La un SRL-D este interzisa activitatea de productie bauturi alcoolice sau comert cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Srl-d mariusctc mariusctc Buna seara. Am si eu o nelamurire...daca vreau sa imi deschid un magazin mixt sub forma unui SRL-D, se poate in conditiile in care aceasta activitate este ... (vezi toată discuția)