avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ordin valabil bazat pe legi abrogate?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ordin valabil bazat pe legi abrogate?

Ordinul 5132/10.09.2009 (Prevederi metodologice privind organizarea si desfăsurarea activitătilor specifice functiei de diriginte) a fost elaborat în baza: a) Legii învățământului 84/1995 (în prezent abrogrată deoarece există Legea educației naționale 1/2011); b) legea 128/1997 (abrogată).

Mai este valabil acest ordin? Dacă da de ce? Dacă nu, de ce?
Cum pot verifica acest lucru?

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Educatie - atributiile dirigintelui Caserutu Caserutu Care sunt atributiunile dirigintelui si unde sunt reglementate, comform caror regulamente sau legi. (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale conform contractului de munca - concediul de odihna Sultanescu Sultanescu Am 2 angajatori diferiti si contracte de munca pe durata nedeterminata care prevad drepul de a-mi acorda Concediul de odihna. Un anagajator este Universitatea ... (vezi toată discuția)
Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)