avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Educatie - atributiile dirigintelui
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Educatie - atributiile dirigintelui

Care sunt atributiunile dirigintelui si unde sunt reglementate, comform caror regulamente sau legi.
Ultima modificare: Duminică, 12 Februarie 2012
Caserutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 21:52, 12 Februarie 2012
atributiile dirigintelui sunt foarte multe si sunt reglementate de regulamentele scolare...el ar trebui sa fie coordonator al clasei, supraveghetor, sfatuitor, psiholog, indrumator, apropiat si chiar prieten al elevului ( cu restrictiile de rigoare) etc
Ordin nr. 5132/2009 pentru aprobarea Prevederilor metodologice privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice functiei de diriginte
Activitatea de diriginte

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune obiecte de inventar pentru sala de clasa marijuan marijuan Buna ziua Aflu ca trebuie sa semnez, in calitate de profesor diriginte, gestiunea pentru obiectele de inventar aflate in sala in care isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)