avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Organizare eveniment
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Organizare eveniment

Salutari tuturor, intrebarea mea se rezuma la : Ce acte sunt necesare pentru organizarea unui eveniment de tip turneu al unui joc online, acesta fiind cu taxa de participare.
Trebuie sa am firma neaparat? Pot sa o fac ca persoana fizica? Trebuie declarate sumele incasate? Trebuie vandute bilete cu bon fiscal?
Evenimentul va fi online total, premiile vor fi in bunuri virtuale dar si fizice.
Cel mai recent răspuns: georgeldan , utilizator 18:17, 29 Septembrie 2016
Solutia este SC, PFA sau organizatie non profit.
Multumesc, ma gandesc la PFA, dar ce studii/calificari trebuie sa am in domeniul asta? Al organizarii de campionate de jocuri online.
Pentru aceasta activitate nu va trebuie studii de specialitate pentru a infiinta o PFA.
Multumesc din nou pentru raspuns, acum vin cu inca o intrebare. Codul CAEN 931 Activitati sportive e potrivit pentru ceea ce vreau eu? Campionatele/Turneele de jocuri sunt considerate sporturi online (e-sports)? Daca gresesc, imi puteti spune in ce CAEN s-ar incadra cel mai bine, va rog?
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2016
georgeldan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere pentru copil cu handicap delia2007 delia2007 Buna ziua. Un parinte care are la deducere un copil in varsta de 18 ani, care are si o indemnizatie de 300 de lei , pentru handicap., trebuie sa il scoata ... (vezi toată discuția)
Deducerea suplimentara parinte Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .Se poate lua in considerare, la calculul impozitului pe salar,respectiv deducere suplimentara, un parinte ce este o persoana cu handicap grav cu ... (vezi toată discuția)
Impozitare premii la asociatie poker sportiv aylyn87 aylyn87 Buna ziua! In cazul unei asociatii pt poker sportiv in cadrul careia se organizeaza turnee de poker,la sfarsitul turneului,din cotizatiile membrilor se acorda ... (vezi toată discuția)