avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Iubesc o minora.
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Iubesc o minora.

Salutare. Iubesc o minora de 17 ani, eu am 21 de ani . Ea e in italia cu sora ei. Mama ei este prin Spania cu un alt barbat . Mentionez tatal ei este decedat. Ea vrea sa stam impreuna. Eu sunt in Anglia . Cum pot face sa o iau langa mine ? Astept raspuns. Multumesc

Alte discuții în legătură

Custodia mamei isabelle_ife isabelle_ife Buna ziua. Ma numesc Isabela si am 27 de ani.Momentan locuiesc in Anglia si am un copil.Din nefericire copilul nu e cu mine deoarece e la parintii tatalui ei ... (vezi toată discuția)
Acte de succesiune sau act de vinzare/cumparare  ouatu constantin ouatu constantin Sintem 5 frati, 4 baieti din prima casatorie legala si o fata din a doua casatorie(concunbinaj).Eu sint mijlociul si locuiesc in italia(mondragone-caserta) iar ... (vezi toată discuția)
Mama romanca , tatal italian... Danelu98 Danelu98 Buna ziua , as vrea sa aflu si eu niste informatii despre cum ar putea face mama prietenei mele in legatura cu relatia cu concubinul ei italian. Detaliile ar ... (vezi toată discuția)