avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto redobandire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto redobandire

aceasta este sentinta:Face aplic.art.71-64 lit a teza a 2-a,b VCp cu aplic.art.5 al.1NCp. In baza art.86 ind.1 VCpcu aplic. art.5 al 1 CPdispune suspendarea executarii pedepsei pe 3 ani termen de incercare sub supraveghere serviciului de probatiune de pe langa tribunal bucuresti. In baza art 86 ind.3 al. 1 lit a-d VCp cu aplic.art.5 al 1 NCp pune in vedere inculpatului. In baza art86 ind 3al 3 lit a si e VCpcu aplic.art.5 al.1 Cp pune in vedere inculpatului sa desfasoare o activitate sau sa urmeze un curs de invatamant ori de calificare si sa nu conduca nici un vehicul pe durata termenului de incercare . Pune in vedere inculpatului disp.art.86ind4 VCpcu aplic.art.5al.1 Cp. In baza art 71 al.5 VCp cu aplic.art5cu aplic.art.5 al.1 NCp dispune suspendarea pedepselor accesorii. SENTINTA ESTE DATA IN NOIEMBRIE 2015 CAND POT SA DAU PT PERMIS VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: dragosgabriel75 , utilizator 16:59, 12 Ianuarie 2017
Nu trebuie sa dai iar de permis.
Ti se va restitui dupa 3 ani de la hotararea definitiva a tribunalului.
am mai citit pe forum si altii pot da dupa un an de la sentinta.Se pune si recursul sau decizia de la judecatorie multumesc
Daca la dumneavoastra spune clar in hotararea judecatoreasca .... ca nu aveti voie sa conduceti in anii de incercare ... ce intelegeti ?
Daca sentinta era cu suspendarea executarii pedepsei (inchisoare cu suspendare) - da ... permisul era anulat si puteati sa redobanditi permisul in urma examenului la 1 an de la hotararea judecatoreasca definitiva
buna ziua as dori sa stiu daca in afara tari as putea sa conduc pana imi expira termenul in romania sau nu se poate nici in europa va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere atasat la rechizitoriu Ioananiculae26 Ioananiculae26 Am primit o comunicare de rechizitoriu in care mi s-a gresit starea civila. Obiectul cauzei: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta penala miruna38 miruna38 Buna ziua , Trebuie sa completez un formular pentru verisoara mea,in limba engleza,pentru o aplicatie in strainatate. Acest formular,contine o intrebare ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan CRISTINACOVE CRISTINACOVE Solutie: S.pen.314/2011.În baza art.86 alin.1 din OUG 195/2002 cu aplic.art.320 ind.1 C.p.p.condamnă pe inculpat la 8 luni închisoare cu suspendare. În ... (vezi toată discuția)