avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... inspector impozite si taxe la primarie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

inspector impozite si taxe la primarie

M-am angajat la primarie inspector impozite si taxe iar doamna secretar spune ca voi avea un salariu de 850 dar as vrea sa-mi calculez si eu va rog ajutati-ma sa stiu cat voi lua ca mi se pare prea putin
(mi s-a spus ca voi beneficia si de un spor de calculator de 15%care este inclus in salariu de baza sau nu)
am facut un calcul 600*1.77=1062 dar salariu minim este de 1250=>1250*115=1437.5 este bn acesta trebuie sa fie salariu sau sporul il include adica 1062*115%=1221.3

Alte discuții în legătură

Salarii majorate functionari publici cu 01 mai 2016 GBC GBC Cum nu am gasit nici o informatie legata de majorarea salariilor pentru functionarii publici incepand cu luna mai 2016, doresc sa va solicit o parere. Sunt ... (vezi toată discuția)
Salarizare TheSorin30 TheSorin30 Ce salariu are un functionar public ce ocupa functia de expert debutant la o primarie cu studii superioare? Un calcul facut de mine conform legii 284/2010, ... (vezi toată discuția)
Calcul salarizare functionar public ioanagts ioanagts Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu calculul salariului pt inspector, I, grad debutant, gradatia 3, clasa 31 salarizare- la 1 ian 2017 ... (vezi toată discuția)