avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL infiinteaza alt SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL infiinteaza alt SRL

Buna ziua,
Detin un SRL cu care doresc sa infiintez alte 2 SRL-uri, la incasarea dividendelor de la cele 2 SRL-uri ma intereseaza SRL tata plateste TVA + impozitele pe dividende sau doar impozitul pe dividende catre unicul asociat? Stiu ca SRL-urile pui platesc doar impozitul pe dividende catre SRL tata. fara CAS. MULTUMESC ANTICIPAT

Alte discuții în legătură

Profitul firmei Alexx198 Alexx198 Am deschis o bar cafenea de 3 luni de zile si acum am aflata ca profitul nu este al meu eu sunt administrator bani imi raman mie dupa ce se iau toate taxele ... (vezi toată discuția)
Srl fara angajatii EneCosmin EneCosmin Am infiintat un srl sunt platitor de impozit pe profit si neplatitor de tva fiind administrator trebuie neaparat sa am angajatii in firma sau pot desfasura ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)