avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa debransare RADET Constanta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa debransare RADET Constanta

Buna ziua
Ma intereseaza sa stiu daca este legala si constitutionala taxa de debransare de la sistemul centralizat RADET Constanta, taxa in valoare de 494 Lei ce se cere a fi platita dupa ce , prin asociatia de proprietari s au efectuat lucrari de aducere a gazului in bloc si o parte dintre locatari au optat pentru montarea de centrala de apartament si debransarea de la RADET. Toate lucrarile s au efectuat dupa optinerea avizului de la RADET, taxat cu 160 Lei pentru fiecare solicitant si, deasemenea, lucrarile au fost suportate in intregime de proprietarii apartamentelor.
Ce se intampla daca aceasta taxa de 494 Lei nu va fi platita? (taxa aplicata fiecarui solicitant de debransare)

Alte discuții în legătură

Probleme debransare radet EUV EUV Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)
Montarea centralei de apartament GeorgetaAnca GeorgetaAnca As vrea sa stiu care este procedura LEGALA, pasii de urmat de catre cineva care doreste sa se debranseze de la RADET si sa-si monteze centrala de ... (vezi toată discuția)