avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz companie de telefonie mobila

Buna seara.Am si eu o problema cu o firma de telefonie mobile si anume acum numita Orange,la aceea vreme Dialog.Am avut doua abonamente la ei in anul 2000 si in ultima factura am fost incarcat pe ambele numere cu convorbiri international,ceea ce nici eu nici prietena mea nu vorbeam extern ca nu aveam cu cine.Valoarea a fost la vremea aceea de 8 milioane si ceva.Nu am platit.Dupa sase ani ma suna de la firma EOS KSI Romania ca am sa le dau 29 de milioane cu tot cu penalizari.Normal daca se vroia sa se recupereze datoria mea catre ei trebuia facuta atunci nu dupa 6 ani.Mau hartuit vreo patru luni pana nu am mai raspuns la telefon,chiar sunand si la vecini.Dupa alti 10 ani,adica acum au inceput sa trimita carti postale sa sun urgent la ei.Vreau sa stiu ce pot face sa scap de ei,pentru ca deja asta este hartuire.Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:47, 26 Septembrie 2016
[ link extern ]
Deocamdata legea care va stopa abuzurile firmelor de recuperare creante se afla in Camera Deputatilor

[ link extern ]
Acesta este proiectul de lege, votat deja de Senat.

Chiar si in aceste conditii, datoria dvs. este prescrisa, astfel ca numai prin presiuni va pot determina sa achitati un debit pe care oricum nu il mai pot recupera legal.

In instanta nu va pot actiona din acest motiv:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate de recuperari creante ione_la ione_la Am facut acu vreo 5 ani cred un abonament la orange pe numele mamei,am tinut abonamentul mai bine de un an si dupa ce am intrat in imposibiltate de plata nu am ... (vezi toată discuția)
Am avut poprire, am platit tot. recuperare suma data in plus ciprian202 ciprian202 Buna ziua, Am avut o poprire, societatea la care sunt angajat a virat 1/3 din salariu pana la achitarea intregii sume. La inceput am avut contul blocat si ... (vezi toată discuția)