avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Spatiu de la primarie pentru ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Spatiu de la primarie pentru ONG

Buna ziua,

Primaria acorda spatii de lucru pentru asociatii non profit?

Care sunt pasii necesari acestei proceduri?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:59, 19 Iulie 2017
da, acorda in limita spatiilor pe care le are disponibile. Se face o adresa de solicitare catre primarie prin care aratati importanta activitatilor desfasurate de catre ong pentru comunitate
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2016
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Multumesc!
Trebuie insa ca ONG-ul sa aiba o vechime de minimum 3 ani.
In plus, ar fi bine sa vorbiti cu cineva din primarie, daca exista aceasta posibilitate in localitate. Altfel veti primi un raspuns sec ca nu au spatii disponibile.
Multumesc mult!
Treaba cu vechimea de minim 3 ani a ong-ului ca sa-i dam si lui un spatiu in care sa isi faca amaratele alea de activitati e poate si asta impusa de o primarie printr-o localitate din tara? Sunt curios, daca puteti sa dati detalii caci nu stiu sa fie o lege care sa impuna in mod unitar asta.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acordare spatiu ong de catre primarii ids2016 ids2016 Buna ziua, puteti va rog sa imi indicati care este baza legala pentru ca ONG-urile sa solicite primariilor de care apartin spatii pentru derularea ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong pacurariu maria pacurariu maria La multi ani tuturor celor cu nume de flori! Am cateva intrebari si nelamuriri cu privire la infiintarea ONG-urilor: .Vreau sa infiintez un ONG de ... (vezi toată discuția)
Spatiu cu titlu de folosinta gratuit de la primarie eugendragomir eugendragomir AS DORI SA AFLU DACA PRIMARIA ESTE OBLIGATA SA IMI ACORDE UN SPATIU CU FOLOSINTA GRATUITA LA UN ONG SPECIFICAND CA AM O MINI SECTIE DE CONFECTIE (5 ... (vezi toată discuția)