Fica mea are un credit in franci elvetieni la Bankpost,nu a mai platit ratele de aproximativ 4 ani,nu are bunuri,este plecata de 7 ani in afara Tarii,eu ca parinte sunt afectat,adica baca-mi poate lua bunurile si locuinta mie?
Buna ziua,
Atata timp cat nu ati girat sau angajat ca fiind coplatitor nu va poate face nimic.
ATENTIE, dreptul la actiune al bancii s-a prescris prin 3 ani de la ultima plata a fiicei.
Daca va suna diverse firme de recuperatori sa nu va angajati si sa nu semnati ABSOLUT NIMIC!
Inteleg ca,fiica dvs.este nudul proprietar iar dvs.beneficiarul clauzei de abitatie si intretinere, intr-o astfel de situaite banca poate executa imobilul respectiv,dar, si intr-o astfel de situatie banca si eventual oricine va cumpara imobilul la licitatie va trebui sa respecte clauza de abitatie.
Probleme credit
mikk963
va salut si la multi ani ! in 2007 am imprumutat15 mii euro /rata 260 e pe 10 ani ,am platit un an dupa care am refinantat in lei 76000 lei/rata 1200 lei pe ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar
pompiliairina
Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Executare complicata
actual
Buna ziua, ma numesc Tudor Dan sunt din Alexandria, jud. Teleorman si am o problema mai complicata, la care sper sa primesc un raspuns pe acest forum.
Prima ... (vezi toată discuția)