avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... bauturile alcoolice sunt alimente?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

bauturile alcoolice sunt alimente?

Bauturile alcoolice sunt alimente? Tot caut vreo lege si nu gasesc, privind categoria de bauturi alimentare/nu. Am aflat ca cele distilate nu sunt. cele fermentate sunt. Dar as dori o lege daca exista. Am nevoie pentru returnarea lor la magazin.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Modificari regulament vamal? dan2507 dan2507 stiu ca anul trecut cantitatea maxima de tigari admisa la introducere in tara era de 200 de tigari (1 cartus)/pers. as dori sa stiu daca au intervenit ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)