avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA norma de venit depasire plafon TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA norma de venit depasire plafon TVA

Buna ziua,

Sunt un PFA norma de venit. Am depasit plafonul de scutire TVA si am depus formularul 070 la ANAF. Am primit un telefon de la ANAF si mi-a spus ca trebuie sa depun 091si 095. Doar ca nu stiu cum sa le completez, eu am deja un cod de TVA pentru ROI. Trebuie sa completez o declaratie care sa anuleze codul vechi si inca una pentru noul cod ce o sa il primesc? Si in 091 nu stiu ce sa bifez.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)
Formular factura pentru ue bedoeva bedoeva Buna ziua, Am o firma I.I., (fac felicitari handmade cu flori presate). Doresc sa livrez Marfa (felicitari handmade) in Ungaria, pentru o firma platitoare de ... (vezi toată discuția)
Pfa - prestari intracomunitare gener gener Buna seara, Mi-am facut PFA pe norma de venit, cod CAEN 6202, prestez servicii pentru client din Germania, ce plateste TVA. M-am inregistrat in ... (vezi toată discuția)