avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA - prestari intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA - prestari intracomunitare

Buna seara,

Mi-am facut PFA pe norma de venit, cod CAEN 6202, prestez servicii pentru client din Germania, ce plateste TVA. M-am inregistrat in ROI(declaratia 095), am depus 091. Intrebarea mea este daca stiti cum dovedesc ca nu sunt platitor de TVA.

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
gener, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:57, 13 Noiembrie 2012
Daca cifra de afaceri nu a depasit plafonul atunci sunteti neplatitor de T.V.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa - norma de venit; inregistrare roi ic-pfa ic-pfa Buna ziua, Sunt PFA nou infiintat, norma de venit, cod 6202. Voi factura lunar catre o firma din UE si pentru asta trebuie sa ma inscriu in ROI (Registrul ... (vezi toată discuția)
Plata tva pfa cu norma de venit facturi in strainatate leosimi leosimi Buna seara, In viitorul apropiat urmeaza sa am contract de colaborare cu o firma din Anglia. Pana acum se pare ca o sa-mi desfasor activitatea sub forma ... (vezi toată discuția)