avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Articol 40 din legea 41/1994
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Articol 40 din legea 41/1994

buna ziua,
recent am primit o notificare de plata, notificare adresata PFA-ului meu, din partea societatii romane de televiziune, prin care trebuie sa le platesc niste bani.prin legea cu pricina, orice forma juridica trebuie sa isi aduca contributia la bunastarea societatii romane de televiziune, cu diverse sume , 4lei pe luna in cazul meu.
intrebarea mea, aceasta lege, articolul 40 din legea 41/1994 mai exact, cit este de legal si constitutional?intreb asta deoarece intre PFA-ul meu si societatea romana de televiziune NU EXISTA nici un fel de contract sau intelegere, pe PFA nu s-au facut achizitii de receptoare radio -tv
cum se poate rezolva aceasta problema ?personal nu as vrea sa le achit acei bani.
multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa radio / tv pt microintreprindere AlexClauEdy AlexClauEdy Am primit o atentionare prin care S. R.Tv imi aduce la cunostinta ca am de plata taxa pentru serviciul public de televiziune (15 lei/luna) pentru o perioada ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv SC Ab Initio SRL SC Ab Initio SRL Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat avizat in legatura cu subiectul de mai sus, despre care s-a mai scris pe acest forum. Am o societate si am primit ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv SebastianTM SebastianTM Buna seara, am o problema cu SRTV. Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)