avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Repatriere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Repatriere

Buna.
Sper sa ma poata ajuta cineva cu o informatie.Stiu ca prin repatriere se pot aduce bunurile personale in tara fara a plati taxele vamale.Cum se poate face acest lucru daca nu am pasaport CRDS?
Am locuit legal in Canada 7 ani, dar in tot acest timp nu mi-am facut pasaport cu domiciliul in strainatate. De la ambasada Romaniei in Canada am o adeverinta prin care se atesta statutul si sederea mea prelungita in Canada. Unde as putea afla informatii concrete despre aceasta exceptie? in ce lege sau ordonanta se mentioneaza despre repatrierea fara pasaport CRDS?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)
Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)