avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ajutor urgent , va rog !
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ajutor urgent , va rog !

daca am cazier fiscal si nu-mi pot infiinta o firma , ONRC imi restituie , macar partial , taxele platite ??
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 08:30, 26 August 2009
H.G. nr. 913/2004 modificata prin H.G. nr. 1422/2006 prevede:
Art. 6. - In cazul neprestarii serviciului de inregistrare in registrul comertului, ca urmare a formularii unei cereri de renuntare la solutionare, se restituie integral tarifele si comisioanele achitate la oficiul registrului comertului si 90% din taxele de inregistrare.

Legiuitorul nu a prevazut si restituirea taxelor, integral sau partial, in cazul respingerii cererii de inregistrare a firmei. ;)
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2009
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Cata B Cata B Buna seara, Nu gasesc contractul de comodat al firmei (SRL). Se poate face cererea online la ONRC? Daca nu se poate, trebuie sa merg la ONRC din judetul unde ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate-forfetar de plata din 2009? sammy44 sammy44 din 2004 care nu a avut nici un fel de activitate, ca sa-l inchid trebuie sa platesc impozitul forfetar din 2009? Eu credeam ca onrc-ul l-a dizolvat, Am vrut ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)