avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita eos
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita eos

Buna ziua,
Doua contracte incheiate la Unicredit au fost declarate scadente anticipat si apoi s-a facut cesiune de creante, pt ambele, catre Eos Ksi. Suma este de 10800 ron si 19000 ron. Eu ca imprumutant nu am nimic pe numele meu, imi pot popri decat salariu, coplatitorul este coproprietar impreuna cu sotia pe o casa a carei valoare evaluata este de apx 4 miliarde jumatate. Pot cei de la aceasta firma sa solicite executarea coplatitorului prin executarea imobilului? Adica pentru o sumele mentionate anterior sa execute un bun de valoarea aceasta? Mentionez ca sumele au fost mai mari insa s-a platit pana acum apx 5000 si a mai ramas diferenta mentionata mai sus,

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 08:35, 3 Octombrie 2016
În funcție de contract se poate executa pana la realizarea creanței.
În contract se prevede cine poate fi executat silit.
Cu certitudine coplătitorul poate fi executat silit. Înainte de executarea imobilului, creditorul trebuie să ceară partajarea acelui imobil, dacă soția/soțul coplătitorului nu este debitor în contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract credit bancar allyna9876 allyna9876 Buna ziua, Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat ... (vezi toată discuția)