avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog sa imi spuneti cum va decurge efectuarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

va rog sa imi spuneti cum va decurge efectuarea publicitatii

Sunt in plinproces de executare silita a unui imobil . Am semnat acum doua zile cererea de efectuare a cadastruc care de fapt este efectuat dar care va iesi de la cadastru in 21 de zile . dupa ce obtinem lucrarea , executorul ca in cite zile demareaza efectuarea piblicitatii si cind va fi prima zi de licitatie ? asa cu aproximatie .....
Cel mai recent răspuns: ContSters382135 , utilizator 20:19, 2 Octombrie 2016
Va sugerez sa cautati un cumparator si sa vindeti imobilul prin vanzare directa, conform prevederilor art. 754 Cod proc. civ.

Vânzarea directă

(1) executorul judecătoresc poate, de asemenea, proceda, cu acordul ambelor părţi, la valorificarea bunurilor urmărite prin vânzare directă cumpărătorului care oferă cel puţin preţul stabilit potrivit art. 757.

(2) Termenul pentru vânzarea directă va fi stabilit prin acordul părţilor. Debitorul şi creditorul vor fi înştiinţaţi despre ziua, ora şi locul vânzării, precum şi despre oferta de preţ depusă de potenţialul cumpărător.

(3) La data vânzării, executorul va întocmi procesul-verbal prevăzut la art. 772, dispoziţiile acestui articol fiind aplicabile în mod corespunzător. Dacă vreuna dintre părţi lipseşte la efectuarea vânzării, executorul îi va comunica o copie certificată de pe procesul-verbal privind vânzarea.


Ați obține un preț mult mai mare decât vă este oferit de expert/executor, iar cheltuielile executorului ar fi mai mici.

Privind întrebarea v-doastră vă ofer ca răspuns un link:[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii
eu sunt creditorul . execut o creanta obtinuta prin hot jude .nu se pune probema amiabil . ma interesa durata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com care si cat dureaza procedura de executare silita; pana la cat pot sa coboare pretul la casa in cadrul licitatiilor (vezi toată discuția)
Executare silita, stabilire pret vanzare Dal99 Dal99 Care este procedura prin care se stabileste pretul la care va fi vandut de catre executorul judecatoresc un imobil ipotecat? (vezi toată discuția)