avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Activitati platite de parinti- in scoala publica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Activitati platite de parinti- in scoala publica

Buna seara,

Sunt profesor si trainer pentru un program educational de dezvoltare prin joc a abilitatilor sociale si emotionale pentru copii.
Acest program este gratuit in Israel si multe alte tari, la noi derulandu-se cu franciza.
De 3 ani derulez acest program in scoala mea, cu parteneriat cu scoala, conventie de colaborare si chirie platita scolii. Programul se deruleaza in afara orelor de curs, este platit de catre parinti si se completeaza lunat tabele cu semnaturile acestora.
Credeti ca pot fi oprita, in sensul ca exista cumva vreo reglementare care prevede ca aceste activitati sa nu se poata derula in scoli?
Eu am cautat, dar nu am gasit vreo lege care sa interzica asta. Precizez ca lucrez intr-o scoala unde sunt din ce in ce mai putini copii si platesc lunar scolii 100 lei, care sunt foaaaarte utili scolii!
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2016
mishuletz, utilizator

Alte discuții în legătură

Interpretare articol bogdan_alexandru bogdan_alexandru Salutare, Vă rog să mă ajutați în interpretarea art. 21 din O.M.E.C.T.S. nr. 5349 din 07.09.2011 privind aprobarea Metodologiei de organizare a ... (vezi toată discuția)
Programul ,, Școală după școală ,,. ramada01 ramada01 Buna ziua ! Sunt contabila într-o scoală gimnazială.In luna februarie a anului in curs Curtea de Conturi controlează un Inspectorat Scolar pe Programul ... (vezi toată discuția)
Secretul finlandezilor cine nu stie sa scrie si sa citeasca nu are voie sa faca copii Sorin Farcas Sorin Farcas Secretul finlandezilor De ce este atit de obisnuit ca in Finlanda, un adolescent normal sa termine primele 8 clase cu medii excelente, vorbind o engleza ... (vezi toată discuția)