avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata suspendării executării pedepsei sub ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata suspendării executării pedepsei sub supraveghere constituie termen de supraveghere pentru condamnat

Buna,
Am urmatoare speta. Un angajat a foat arestat preventiv pentru savarsirea unei infractiuni. In sentinat finala instanta a hotarat: dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata termenului de supraveghere de 4 ani .
Intrebarea mea este: eu ca si angajator pot sa ii incetez CIM in aceasta cauza ? Sau sunt obligat sa il reprimesc la servici ?
Mentionez ca el este in libertate.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Condamnare la inchisoare cu suspendare sau cu executare? cosmynootza92 cosmynootza92 As avea rugamintea ca cineva sa ma lamureasca daca inculpatul in cauza este condamnat la 3 ani inchisoare cu executare sau 6 ani cu ... (vezi toată discuția)
Arestarea la domiciliu Robertgj Robertgj Buna ziua,am si eu o nelamurire cu privire la arestarea la domiciliu.Este privativa de libertate sau neprivativa de libertate? (vezi toată discuția)
Incetarea masurii arestului la domiciliu dupa pronuntarea hotararii cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana a fost in arest la domiciliu vreo 3 luni. Intr-un final, s-a dat o hotarare de condamnare, prin care a fost condamnat de Judecatorie ... (vezi toată discuția)