avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suportarea cheltuielilor pentru schimbare tevi comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suportarea cheltuielilor pentru schimbare tevi comune

Buna ziua,
Asociatia de proprietari a hotarat sa schimbe tevile comune de apa din bucatarie. Pentru asta trebuie sa sparga peretele, faianta etc. . Intrebarea mea este cine suporta dupa aceea cheltuielile refacerii acelui perete ? Il facem noi din banii nostrii? Exista vre-o lege in care se stipuleaza ca se vor suporta tot din acel fond de reparatii ptr care cotizam in fiecare luna de ani de zile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:55, 4 Octombrie 2016
Asociatia de proprietari are obligatia sa asigure buna functtionare a partii comune de constructii si instalatii din imobil
Operatiile de finisare,montare faianta,etc intra in responsabilitatea fiecarui locatar
Fondul de reparatii se utilizeaza strict pentru reparatii parti comune din condominiu
Fondul de reparatii nu se utilizeaza pentru reparatiile/remedierile.finisarile din proprietatile individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Cine achita daunele din apartamentele locatarilor? nofret nofret Daca se sparge teava de apa rece ori calda din peretele de la baie, stiu ca eventualele costuri pentru inlocuirea acesteia revine administratiei de ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa repare defectiunea? StancescuGabriela StancescuGabriela Locuiesc intr-un bloc cu patru etaje, la etajul trei. In urma cu o saptamana, vecinul de la etajul doi mi-a reclamat ca i se prelinge pe perete, apa in ... (vezi toată discuția)